News & Downloads

Geplaatst op 18 januari 2018

Erkend leerbedrijf

Rederij de Jong B.V. heeft het keurmerk van erkend leerbedrijf. “Onze leermeesters begeleiden jonge leerlingen in de praktijkopleiding en brengen hen alle kneepjes van het varen bij.” Om de medewerkers zo goed mogelijk op te leiden van lichtmatroos tot schipper in de bijzondere duwvaart zijn wij erkend leerbedrijf voor de opleidingen matroos binnenvaart en schipper... Read more »

Geplaatst op 15 september 2014

Wijziging dienstdoenden duwvaart

Na enkele jaren van groei van de vloot en intensievere begeleidingĀ op kantoor, bleek het tijd om onze dienstverlening tegen het licht te houden. Om een ieder zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, worden de lijnen intern zo kort mogelijk gehouden, wat altijd een sterk punt van ons is geweest. Dit heeft geresulteerd in... Read more »

Geplaatst op 6 januari 2014

Nieuwbouw golf tot rust gekomen

De afgelopen jaren zijn er een behoorlijk aantal duwbakken van stapel gegaan bij de werven in Polen. Met de binnenkomst van de duwbakken Zijl & Zijpe is er even rust gekomen metĀ de nieuwbouw-perikelen en is de stand van eigen duwbakken per 01-01-2014 als volgt: – 18x open standaard duwbakken (waarvan 8 voorzien van koproer) –... Read more »

Geplaatst op 13 maart 2013

Duwboot Virgo geslaagd!

Op woensdag 13 maart 2013 was het moment van de waarheid voor alle betrokkenen bij de bouw van duwboot Virgo. Gaat het de vierduwbaks-vaart met 10.000 ton halen? Na een intensieve samenwerking van een jaar tussen Rederij de Jong B.V. en Scheepswerf L.J. Boer Sliedrecht B.V., waar de complete bouw van kiel tot oplevering plaatsvond,... Read more »

Bekijk alle meetbrieven

Water Levels

Current water levels in the Netherlands

View map

Wind Forces

Current wind forces in the Netherlands

View map